Autoschadeherstel

Heeft u autoschade?

Autoschadeherstel
Heeft u autoschade? Erg vervelend. Gelukkig is Kapitein Oranje er voor u.

Kapitein Oranje is gespecialiseerd in alle vormen van autoschadeherstel. Wij werken doelgericht met een doorlopend getraind personeel. We kunnen u te allen tijde voorzien van informatie en advies. Indien gewenst herstellen wij de schade aan uw auto efficiënt en vakkundig.

Onze herstellers worden continu bijgeschoold op het gebied van nieuwe technieken, apparatuur, gereedschap en herstelmethodes. Zodoende kunt u uw auto met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Wij zijn gespecialiseerd in alle vormen van autoschade voor alle merken auto’s.

Visie differentiëren Schadeherstel
Door modulaire assemblagetechnieken en doordat technische- en veiligheidsapplicaties in een auto steeds meer met elkaar samenhangen, is het herstellen van een schade de afgelopen jaren veel kennisintensiever en complexer van aard geworden. Dit betekent ook dat een schade die voorheen als (licht) ‘cosmetisch’ en ‘regulier’ werd aangeduid, in de praktijk al snel om een specialistische aanpak vraagt. Alleen zo kan de veiligheid en integriteit van de auto ook na herstel worden gegarandeerd.

Daarom is er voor ons geen reden om schadeherstel te differentiëren naar de genoemde categorieën. We zijn in staat om alle voorkomende schades, van (licht) ‘cosmetisch’ en ‘regulier’ tot ‘specialistisch’, te herstellen. Op die manier kunnen wij iedereen direct ten dienste zijn en beperken wij de duur van een schadeafhandeling tot een absoluut minimum.

VOORDELEN

Schadeherstel aan Scooters of motoren
Betrouwbaar en vakkundig schadeherstel
Apk keuringen
Airconditioning reparatie en controle
Steenslag reparatie
Kunststof Reparatie
Auto’s spuiten
Gratis advies
Interieur reparatie
Back to top